Privatlivspolitik 

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik omfatter Kjærs Advisory ApS (”Kjærs”), CVR- nr. 36084839
Vores privatlivspolitik handler om hvordan Kjærs indsamler og behandler personlige oplysninger i
forbindelse med servicering af vores kunder. Det kan være data, som indsamles og behandles i forbindelse
med almindelig korrespondance, via Kjærs’ hjemmesider, on-line formularer, registrering til at anvende
Kjærs software og i forbindelse med udsendelse af e-post m.v.
Vi behandler de oplysninger, du giver os eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler.
Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit
privatliv.

Hvad er personlige oplysninger?


Kjærs er dataansvarlig for de oplysninger, vi modtager fra dig eller om dig eller indhenter om dig i
forbindelse med udførelse af vores serviceydelser.
Personlige oplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.
Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks.
være for- og efternavn, privatadresse, e-mailadresse, CPR-nummer eller andre kontaktoplysninger, uanset
om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du bruge vores hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give
personlige oplysninger om dig selv. Registrer du dig til at anvende Kjærs services eller udfylder du en af
vores online formularer, beder vi dig indtaste personoplysninger, for at vi kan servicere dig.

 

Hvordan indsamler Kjærs personoplysninger?


Ud over de ovenstående oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med at kontakte os ved udfyldelse
af formularer eller tilmelding til nyhedsmail, kan Kjærs indsamle personoplysninger om dig på forskellige
måder, herunder:

  • Ved brug af cookies på hjemmesiden

  • Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at besvare et spørgeskema eller udfylde en  
    formular på hjemmesiden

  • Ved at du registrerer dig til at anvende vores services

  • Ved at du ringer til os og beder os om at udføre en serviceydelse for dig

  • Ved brug af sociale medier, såsom Facebook og LinkedIn, i forbindelse med Kjærs’ services, tjenester og/eller omtale, tagging eller på anden vis markedsføring af eller kommunikation med Kjærs.

I den forbindelse kan Kjærs blandt andet indsamle følgende personoplysninger:

  • Dit navn

  • Identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mailadresse)

  • IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser

  • Online aktiviteter på hjemmesiden

Dine henvendelser, udfyldelse af formularer, og anden kommunikation med Kjærs
Informationer om dig fra de sociale medier, fx fra Facebook
Kjærs behandler ikke personfølsomme oplysninger om dig som kunde.

Hvad bruger Kjærs personoplysningerne til?


Vi bruger først og fremmest oplysningerne til at kunne levere vores ydelser til dig som kunde. For at vi kan
servicere dig med bogføringsydelser, skal vi kunne registrere dine eller dine medarbejderes
personoplysninger for at vi kan betjene din virksomhed. Vi kan desuden anvende oplysninger til at målrette
vores markedsføring, så det er relevant for dig og andre brugere.

 

Hvad er retsgrundlaget for at Kjærs behandler dine personoplysningerne?


Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels opfyldelse af aftaleforhold eller forpligtelser
over for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b), dels en interesseafvejning
(databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). De legitime interesser, der begrunder behandlingen,
er vores interesse i at kunne målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, levere den
information du efterspørger, samt service dig som kunde hos os.

Hvem videregiver Kjærs personoplysninger til?


De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden (og andre sites som vi driver) anvendes kun af Kjærs
eller dennes underleverandører. Kjærs videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen
kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. Kjærs benytter
databehandlere til f.eks. IT-drift og cloud hosting, samt til betalingsservices.
Vores hjemmesider kan indeholde sociale mediefunktioner som links til fx Facebook, LinkedIn og Youtube
videoer, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt
privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver personoplysninger.

Opbevaring af dine personoplysninger


Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år efter afgivelse eller efter du har afsluttet dit kundeforhold hos
os afhængig hvilken hændelse, som kommer først. Regnskabsloven pålægger os i nogle tilfælde at gennem
oplysninger i 5 regnskabsår.

 

Dine rettigheder


Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:
Indsigelsesret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Beder du om indsigt tager det os 10 - 15 arbejdsdage fra vi har modtaget din henvendelse til vi kan levere dataene til dig.
Berigtigelse (rettelse) og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har - I
særlige tilfælde - ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger
begrænset.
Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine
personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte
markedsføring. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation
nedenfor.


Du kan læse mere om dine rettigheder hos Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk)
 

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Data tilsynet
(https://www.datatilsynet.dk)

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med Kjærs

Kjærs (CVR-nr. 36084839), kontor 122, Birk Centerpark 40, 7400 Herning er dataansvarlig for behandlingen
af dine oplysninger. Du kan kontakte Kjærs på tlf. +45 311 41 311 på hverdage mellem kl. 10:00 og 14:00,
hvis du har spørgsmål til vores databehandling.

Behandling af persondata


Orientering om behandling af persondata i forbindelse med din kontakt til Kjærs.
Kjærs registrerer persondata om dig, og behandlingen er forskellig afhængig af, i hvilken forbindelse du har
kontakt med Kjærs.

Læs om vores behandling af dine persondata inden for:
Jobansøgning - læs mere her
Medarbejder- læs mere her

Kontaktoplysninger vedrørende privatlivspolitik og personoplysninger


Kjærs
Kontor 122
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR-nr.: 36084839
Telefon: +45 311 41 311
E-mail: info@kjrs.dk

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på
telefon +45 311 41 311 eller e-mail info@kjrs.dk