top of page
undraw_Team_page_re_cffb.png

Vores historie

Kjærs blev startet i 2019 af Egon og Mogens. De to stiftere deler en passion for virksomhedsdrift, hvor tal og regnskabs data giver virksomheden et stærkt talgrundlag. Et talgrundlag, som er detaljeret nok til driftsbeslutninger og som samtidig kan give et overblik til strategiske beslutninger. 

 

Begge stiftere har mange års erfaring i regnskab og virksomhedsdrift. De to stiftere ønskede at have fokus på at Kjærs bliver eksperter i et regnskabssystem, fremfor at bogføre i flere systemer. Vi har derfor valgt at fokusere på EG Xena. Kjærs mål er at sikre dig den mest optimale IT-opsætning fra start. Det er her vores dybe viden om EG Xena er en stor fordel.

Kjærs værdier

Tillid og fortrolighed - Hjælpsomhed og tilgængelighed - Ordentlighed

Hvem er vi?

Som medarbejderne i Kjærs har vi en fælles passion for være med til at skabe optimale resultater af virksomhedsdrift. Det gør vi ved at sikre et solidt IT-, bogførings- og regnskabs -fundament.

 

Kjærs ansætter medarbejdere som deler vores værdier og som er nysgerrige for at lære nyt. Vi sørger for oplæring og coaching. Medarbejderne i Kjærs forstår at fortrolighed og tillid er vigtige egenskaber.

Kjærs har omtanke for det klima-aftryk vores arbejde medfører:

  • Online kommunikation samt at vores medarbejdere kan arbejde hjemmefra sparer kørsel og brændstof.

  • Kjærs ejer vindmølleandele med en elproduktion, som dækker vores samlede forbrug.

bottom of page