Modern Building

Vores historie

Kjærs blev startet i 2019 af Egon og Mogens. De to stiftere deler en passion for virksomhedsdrift, hvor tal og regnskabs data giver virksomheden et stærkt talgrundlag. Et talgrundlag, som er detaljeret nok til driftsbeslutninger og samtidig er organiseret til give et overblik til strategiske beslutninger. 

 

Begge stiftere har mange års erfaring i regnskab og virksomhedsdrift. De to stiftere ønskede at have fokus på at Kjærs bliver eksperter i et regnskabssystem, fremfor at bogføre i flere systemer. Derfor er Xena blevet udvalgt meget nøje. Kjærs mål er sikre dig den mest optimale IT-opsætning ved opstart af dit regnskab. Det er her vores dybe viden om Xena er en stor fordel.

Kjærs ydelser er ikke branche specifik. Vi er altid nysgerrige efter at udvide vores viden til flere brancher og investerer gerne tid og kræfter i det.

Hvem er vi?

Som medarbejderne i Kjærs har vi en fælles passion for være med til at skabe optimale resultater af virksomhedsdrift. Det synes vi er sjovt. Det gør vi ved at sikre et solidt IT-, bogførings- og regnskabs -fundament. Vi kommenterer også gerne på resultater. Kjærs ansætter medarbejdere som deler vores værdier og som er nysgerrige for at lære nyt. Vi sørger for oplæring og coaching. 

 

Medarbejderne i Kjærs forstår at fortrolighed og tillid er vigtige egenskaber. Kjærs har omtanke for det klimaaftryk vores arbejde medfører. IT-kommunikation sparer os at køre ud til vores kunder. Vores medarbejdere kan arbejde hjemmefra. Kjærs har desuden investeret i vedvarende energi med en elproduktion, som dækker vores samlede forbrug.

Spørg en ekspert
E-mail: Info@kjrs.dk     |    Telefon: 31 14 13 11