top of page

Eksklusivpakke

Pakker ikon.png

Eksklusivpakken er til dig

  • Som vil slippe for de fleste bekymringer ved at skifte til Xena, som regnskabsprogram. Du får den optimale opsætning af dit bogførings- og regnskabssystem.

  • Som har behov for at bruge en større del af Xenas funktioner som f.eks. lagerstyring, ordrestyring, genbestillingslister, kreditor- og debitorstyring m.v.

  • Som har behov for at blive lært op i ”en større pakke” af funktioner i softwaren og dermed har behov for flere coaching timer.

icon coaching.png

Så meget coaching får du i eksklusivpakken

​Der er 20 timers coaching inkluderet i pakken, som sikrer dig at du kommer rigtig godt i gang med Xena, samt at du kan lære nogle af de tips og tricks, som gør bogføringen hurtigere og nemmere.

Data icon.png

Dataoverførsel

Vi overfører data fra dit nuværende regnskabssystem, hvis du har et regnskabssystem med åben API.

Der er 15 timers dataoverførsel med i eksklusiv pakken. Er det ikke nok betaler du kr. 600 pr. ekstra time, som vi bruger på dataoverførsel.

Eventuelle overskydende timer fra dataoverførsel overgår til coaching.

Kan vi ikke få fat på dine data giver vi dig besked hurtig i processen og du bliver fritstillet for købet af pakken.

app icon.png

Integration til applikationer (Via API) 

Ikke alle applikationer har API til Xena, selvom mange har. Derfor er det ikke en del af eksklusivpakken. Du må gerne kontakte os mht. integration til Apps inden du beslutter dig for en pakkeløsning. Så finder vi en løsning.

skyscapers Downtown

Har du brug for mere? 

Hvis du ønsker mere coaching eller vi behøver flere timer til dataoverførsel, kan du tilkøbe ekstra timer til en timepris på kr. 600.

Alternativt kan du købe ekstra coaching til en timepris på kr. 600, hvis du har behov for det. Vi sælger også coaching på klippekort, som du kan købe 10 klip for kr. 5000.

bottom of page