Bogføring i Xena

Hvad tilbyder Kjærs?

Kjærs tilbyder en one-stop-shop løsning for bogføring i regnskabssystemet Xena eller i brancheløsninger, der anvender Xena som regnskabssystem. Vi bruger ikke andet software. Derfor tilbyder vi en dyb brugerekspertise, men kun i Xena.

Xena som et stand-alone regnskabssystem

Xena kan bruges som et ”stand-alone” regnskabssystem, der kan vokse med virksomheden og derfor behøver du ikke skifte Xena ud blot fordi din virksomhed vokser - ingen grund til at lære et nyt system at kende.

Kjær tilbyder services i Xena, hvor vi bruger vores dybe viden om systemet til at tilpasse opsætningen og bogføringen til netop din virksomheds struktur.

Xena kan anvendes sammen med andre applikationer, så som lønsystemer, webshops mv. Kjærs kan hjælpe med at vælge den optimale opsætning.

Eksempler på hvor Kjærs har anvendt Xena som regnskabssystem: Online autoforhandlere, bilservicevirksomhed, autoværksteder, webshop for kvalitetscykler, abonnementsløsninger, leasing af cykler, rådgivningsvirksomhed m.v.

Xena virker anderledes end nogle af de mere kendte bogføringsprogrammer. Du kan uforpligtende spørge Kjærs om det giver mening for dig at starte i Xena. 

Kjærs tilbyder tre forskellige igangsætningspakker til dig, som vil i gang med Xena, hvad enten du er helt nybegynder eller ”falsk nybegynder” med nogen selvlært erfaring.

Xena anvendes ligeledes i administrative brancheløsninger. Et eksempel på en brancheløsning er EG One, der er en løsning til aktører i byggebranchen som f.eks. håndværkere og entreprenører. Her kan du læse mere om hvilke services Kjærs kan tilbyde.

Xena opstartspakker

Tabel pakker.png
Grå temaobjekter

Hvorfor vælge os? 

Du skal vælge Kjærs fordi vi fokuserer kun på Xena, som regnskabssystem. Det giver os en dyb viden, der kommer dig til gode. Du skal vælge Kjærs, fordi vi har solid faglighed mht. bogføring og regnskab. Det, som gør Kjærs speciel, er at vi har en innovativ, nytænkende tilgang til bogføring, som er forankret i effektive IT-løsninger.

 

Du skal vælge Kjærs fordi, vi kan hjælpe dig med at få overblik over de muligheder, som applikationer kan give dig. Det kan f.eks. være opkobling til en webshop, til stregkodescanning, leverandører osv.

Med Kjærs ekspertise bygger vi et regnskabssystem, som er tilpasset dit behov. 

Dine fordele ved at bruge Kjærs

Dine fordele ved at bruge Kjærs 

Fordele ved at bruge Kjrs.dk - Nemt og hurtig økonomisystem, Integrering af applikationer.

Færre manuelle fejl

Integrerede IT-løsninger giver færre manuelle fejl og højere effektivitet. Online bogføring giver ingen løse papirer, men er gemt i ”skyen”.

Integrering af applikationer

Vi integrerer applikationer (Apps) som kan være med til at gøre din hverdag nemmere og mere effektivt.

Nemt og hurtigt

Kjærs kan hjælpe dig, lige meget
hvor du bor. Du giver os skærmadgang til din computer og vi er klar til at hjælpe. Nemmere bliver det ikke!

Mere tid til passion

Ved at outsource bogføring og
regnskab til Kjærs får du overskud til at arbejde med din passion - den passion, som fik dig til at starte din virksomhed

Stor erfaring

Vores dybe kendskab til et
IT-system (Xena) giver dig en
sikker hånd mht. at bogføringen er effektiv og at dit økonomiske overblik er korrekt.

Spar tid og kræfter

Kom rigtig i gang med vores igangsætningsydelser, høst gevinsterne ved Xena fra start og spar tid og kræfter.

E-mail: Info@kjrs.dk     |    Telefon: 31 14 13 11